Take time to enjoy the simple things in life.

Saturday, January 7, 2012

Punajuuria ja vuohenjuustoa


Ajattelin kokeilla tänään pitsaa, johon täytteeksi tulee punajuuria ja vuohenjuustoa. Löysin tämän mielenkiintoiselta kuulostavan ohjeen jo jokin aika sitten jostain lehdestä ja saksin talteen. Tänään viimein ajattelin kokeilla:) Saapa nähdä millainen makuyhdistelmästä tulee. Kuulostaa ainakin herkulliselta. 
Tänään olen vain nautiskellut viimeisistä lomapäivistä. Nukuin pitkät päiväunet yötyöläiseni kainalossa, kävelin lenkin pienessä pakkasessa. Vihdoin on sitä lunta ja maisema niin paljon valoisampi. Hain kaupasta evästarpeita ensi viikkoa varten. (Maanantaina alkaa työharjottelu. Hui!) Illasta tiedossa vielä saunomista. - Ja sitä pitsaa :)

Ihanaa lauantai-iltaa sinulle.

P.S. Kaikki suklaan ystävät, suosittelen suuresti Marabou Premium: Dark Chocolate & Almond.  Niin hyvää!

2 comments:

  1. Voi miten herkun näköistä pitsaa, nam. Ja suklaasuosituksesta kiitos :) Päätin kyllä just viimeksi eilen, että aloitan suklaalakon, mutta ei, suklaa on vaan niin hyväätekevää....

    Hyvää viikkoa sinulle!

    ReplyDelete
  2. Himalainen - Pitsasta tosiaan tuli aika hyvää, tosin pohjanohjetta voisin vähän muokkailla:) Ja siitä suklaasta, minä ainakin olen niin addikti, etten taida siitä koskaan selvitä eroon :)

    Mukavaa viikkoa sinullekin!

    ReplyDelete