Take time to enjoy the simple things in life.

Wednesday, March 28, 2012

Another Year




"Toinen sanoo: 'Jonakin päivänä me kaikki kuolemme', ja toinen vastaa: ' Mutta kaikkina muina päivinä emme. Tärkeimpiä ovat ne monet muut päivät."
-Merete Mazzarella, Vuosi elämästä
 Elokuva Another Year oli mielestäni kaikessa vähäeleisyydessään upea, niin viisas, kun sen aikanaan katsoin. En ollut tullut ajatelleeksi, että siitä on kirjakin. Todennäköisesti oli jo ennen elokuvaa. Taitaa tulla kirjastoreissu. Ensin kuitenkin kouluun.
 

Sunday, March 25, 2012

Värejä






Kävelin neljä päivää kukkakaupan ohi, missä jo maanantaina näin tuon ihanan rosmariinipuun. Perjantaina viimein annoin periksi ja kävelin kauppaan sisään. Ulos sitten lähdinkin mukanani tuo kaunis, tuoksuva puu. Nyt sen olisi paras pysyä hengissä :)
Kevättä on selvästi ilmassa ja mielessä. Kaipaan värejä ympärilleni. Ompelin kellertävän sohvatyynyn ja sitten yllätin itsenikin noin värikkäällä kynttilävalinnalla:)
Rakas siskoni täyttää tänään 23. Tiedossa siis kakkua, kahvia ja ihanaa seuraa.
Mukavaa sunnuntaita sinulle!

Thursday, March 22, 2012

Linkki ihanaan arvontaan!


Ilonalla (Valkoinen puutalo-blogissa) meneillään iiihana arvonta. Osallistua voi maaliskuun loppuun saakka:) Samassa postauksessa kerrotaan upeasta syksyllä ilmestyvästä kirjasta...käyhän tutustumassa.

Monday, March 19, 2012

kevättä kevättä...



Kurja räntäsade tänään. Kevättä kevättä odotan. Helmililjoilla ja värikkäillä kynttilöillä sitä yritän jo kotiin rakentaa.
Nyt sushia ja elokuva. Hyvä maanantai-illan suunnitelma, sanoisin:)

Friday, March 16, 2012

Lomalta paluuta


Tämä viikko on mennyt vauhdilla. On totuteltu taas loman jälkeiseen eloon. Onneksi aurinko on ilmestynyt aina aamuisin. Se on helpottanut kummasti heräämistä. Ja talitintit - niitä en ollut kuullut vielä ennen lähtöämme.
Tänään vielä töitä ja sitten jo viikoloppu. Kivaa perjantaita sinulle!