Take time to enjoy the simple things in life.

Tuesday, February 21, 2012

Hiihtolomaa ja lumipyryä



Tänään ihana, rauhallinen vapaa päivä. On hiihtoloma koulusta. Ulkona pyryttää. Parvekelaseissa vesipisaroita. Taitaa olla nollassa tai plussan puolella - mietin. Ainoa sovittu asia tälle päivälle on lounastreffit. Ajattelin nukkua päiväunet. Ehkä ommella vähän tai neuloa siskon vaaleanpunaisia säärystimiä. Ne pitäisi saada valmiiksi. Seuraavat kolme päivää töitä. Lauantaina ystävän valokuva-näyttelyn avajaiset. Loppuviikosta lähdetään reissuun. Vähän lämpimämpään. Ennen kaikkea maisemanvaihdos tekee hyvää ja tulee tarpeeseen.
Mitä sinun viikkoosi kuuluu?

Täällä lisää näyttelystä!


Sunday, February 19, 2012

poppareita, skumppaa ja tyyny



Eilisiltaa vietettiin popcornien ja skumpan seurassa. Ja katsottiin 'hirrrrrveen ihanaa' Putousta. 'Sitähän sää kysyit?'



Tossa viikolla joku päivä ompelin tyynyn. Tykästyin erityisesti ideaan noista pikku napeista toisessa reunassa. Kankaan väri on beigen ja vaaleanpunaisen väliltä. Olen jo pidempään miettinyt sellaisen napeilla heftatun sängynpäädyn tekemistä. Nyt mietittiin olisiko tämä mahdollisesti sellainen kangas, josta toteuttaa idea. Sängyn päätyseinä puolestaan maalattaisiin harmaaksi. Hmm... jäädään pohtimaan ideaa.

Tänään tiedossa pulkkamäkeä ja laskiaispullia. Illalla kummipoika tulee yökyläilemään.
Mukavaa ja lumista laskiaissunnuntaita sinulle! :)


Tämän tahdissa kirjoittelen ;)

Thursday, February 16, 2012

Calout



Näistä Caloun puukengistä olin jo pitkään haaveillut nähtyäni ne aikanaan Tampereella eräässä sisustusliikkeessä. Tänä talvena niitä ilmestyi myyntiin myös kotikulmilleni, liikkeeseen jonka ohi kuljen päivittäin vähintään kahdesti. Näin pitkälle kevättä kohti päästiin näyteikkunoiden ulkopuolella, mutta viime viikonloppuna poikkesin sisään... noh, nyt minulla vihdoin on ne niin ihanat Calout :)
Lisää ihania malleja täällä.

Oli ystävänpäivä








Täällä me vitettiin ystävänpäivää siskon perheen kanssa.
Oli suklaaherkkuja ja pinkki kattaus.
Oli mukavaa :)